Prestatieafspraken StichtseVecht

Prestatieafspraken StichtseVecht

Samen met collega-corporaties en vertegenwoordigers van de Huurdersraad van PortaalWonen de prestatieafspraken met StichtseVecht getekend. Mooie stap op weg naar nieuwe meerjarige afspraken volgend jaar!

De Vernieuwde Stad

De Vernieuwde Stad

Op 5 oktober was het congres van De Vernieuwde Stad over investeren in een inclusieve stad. Hier waren ook een aantal leden van de huurdersorganisaties bij aanwezig.

Opslag is essentie van energietransitie

Opslag is essentie van energietransitie

OPSLAG IS ESSENTIE VAN ENERGIETRANSITIE. Met deze stelling begon Peter-Paul Smoor, adviseur bij Over Morgen, zijn presentatie over het verduurzamen van 72 woningen van Centraal Wonen Klopvaart in Utrecht, Overvecht noord. Een warmtepomp met opslagbuffers zorgt ervoor dat je op piekmomenten genoeg warm water of warmte hebt. En als je zelf opslaat, lever je niet terug aan, bijvoorbeeld een eventueel overbelast, elektriciteitsnetwerk.

Reglement Geschillen adviescommissie Portaal

Reglement Geschillen adviescommissie Portaal

Reglement Geschillen adviescommissie Portaal. Als een huurder van Portaal het niet eens is met een bepaalde beslissing van Portaal bij een meningsverschil, kan men als huurder terecht bij de geschillen adviescommissie. Hiervoor is een brochure uitgebracht. Dit is een onafhankelijke commissie die momenteel bestaat uit drie leden uit de advocatuur en een secretaresse.