Slaapt het Nederlandse huurdersvolk?

Gepubliceerd op: 17-01-2020

Slaapt het Nederlandse huurdersvolk?

Slaapt het Nederlandse huurdersvolk?

Eerlijk gezegd denk ik dat we, of we nu met één been in bed of met één been eruit slapen, ons in ieder geval knollen voor citroenen laten verkopen. Wat is er aan de hand?

Er is binnen de Nederlandse huurderswereld heel veel aan de hand. We hebben met de Verhuurdersheffing, de ATAD, de klimaataanpassingen, passend wonen en nog een aantal andere dringende of dwingende zaken te maken.

De Huurdersraad van Portaal Utrecht zou daarom graag bij u de wekker willen laten afgaan. Of beter gezegd alle ALARMBELLEN willen laten rinkelen. Echter, dat gaat niet.  Dat mag niet vanwege de AVG.

De AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming, bij u waarschijnlijk beter bekend als Privacywetgeving, en is een Europese verordening welke vanaf 25 mei 2018 van toepassing is, welke de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert.

Portaal, van wie u de woning huurt, beschikt over uw gegevens en niet de Huurdersraad van Portaal. Voor alle duidelijkheid: de huurdersraad bestaat uit een aantal huurders, net als u, die dus niet enkel voor hun eigen maar ook uw belangen opkomen. Zij zijn het die hun ogen en oren constant proberen open te houden. Door de AVG doezelen we nu een beetje. We kunnen u immers niet uitnodigen voor een bijeenkomst, laat staan u simpelweg om een reactie ergens voor te vragen.

Daarom dit verzoek: Geef ons uw e-mailadres!!! Samen staan we veel sterker. Ga hiervoor naar ons contactformulier

Het spreekt vanzelf dat wij uw e-mailadres niet zullen misbruiken. Ook wij zijn gehouden aan de Privacywetgeving.